20110127

Mystik

Har älskat eftermiddagen!

När jag kom hem från skolan ca 16. 40 så insåg jag att inga läxor behövdes göras, härligt!
Så jag började packa inför helgen, då jag ska till Gransnäs med mina kollegor. Vi ska på en kurs som kommer specialisera sig lite djupare i kommunikation. Det kommer bli kul! Hoppas på en bra o lärorik helg :)

Idag har jag även skrivit mitt CV som jag ska ha när jag ska söka sommarjobb. Det börjar likna något nu iaf, det är lite kul att skriva om sig själv faktiskt. Så jag hoppas någon kommer nappa på det!

När mattias o jag skulle laga mat nyligen så skulle vi ha köttfärsfyllda paprikor o då när jag stod o stekte köttfärsen skulle Mattias dela på den första paprikan o jag sa åt honom att ta bort kärnhuset. Men till våran förvåning så var det inget kärnhus i paprikan, det var en till paprika, en bebispaprika! Den var jätte söt och smakade mums, för vi åt upp den :) hehe. O som trogen naturare var jag tvungen att ta kort på detta mystiska verk!

Nu ikväll ska jag diska lite o sen se att jag verkligen har med allt jag behöver till helgen. Sen ska jag bara slappa framför teven. Det var ett tag sen nu! Kanske att jag läset någon rad i slumdog millionare, men det är minst troligt! :)

Ha en mysig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar